idei cadouri

Chiar dacă bugetul pe care îl aveţi alocat pentru cadouri în acest an nu depăşeşte 50 de lei, există surprinzător de multe device-uri simpatice pe care le puteţi dărui celor dragi.

 

O baterie portabilă

Pentru oricine are un smartphone, experienţa de a rămâne fără baterie la finalul zilei este fără îndoială destul de banală. Dar încărcătorul nu ajută întotdeauna pentru că există şi situaţii în care eşti în mişcare sau pleci într-o excursie iar accesul la o priză este un lux. Aşadar, o primă sugestie pentru lista noastră de cadouri de sărbători ar fi un acumulator extern pentru device-urile mobile. Acestea au multiple dimensiuni şi capacităţi însă cele mai ieftine pornesc de la 25-30 de lei.

 

Un USB personalizat

Tot la capitolul gadgeturi ieftine care combină utilitatea cu creativitatea, un stick USB personalizat nu este niciodată o idee proastă. Un stick USB de 16GB porneşte de la 14 lei şi, pe lângă faptul că există numeroase companii care le personalizează că brelocuri, brăţări, cercei sau linguriţe, personalizarea micuţului device poate fi un proiect interesant de weekend pentru oricine are puţină răbdare şi imaginaţie.

Un headset de realitate virtuală

Deşi pentru moment cea mai avansată tehnologie de realitate virtuală de pe piaţă încă este scumpă, asta nu înseamnă că nu există variante accesibile oricui. Cea mai la îndemână metodă este kit-ul Google Cardboard sau orice copie a sa. Acesta costă între 20 şi 40 de lei şi în combinaţie cu aproape orice smartphone îi oferă utilizatorului acces la o sumedenie de aplicaţii şi jocuri interesante.

Dacă în schimb va place mai degrabă să luaţi problema în propriile mâini şi nu vreţi să cumpăraţi un astfel de kit „de-a gata”, puteţi să construiţi chiar voi unul. Există numeroase tutoriale pe YouTube care va pot ajută să creaţi un headset de realitate virtuală complet unic. Nu aveţi nevoie decât de o pereche de lentile speciale 3D care costă în jur de 15-20 de lei, de un carton sau orice alt material preferaţi şi de puţină răbdare.

Un selfie stick

Selfie-urile au căpătat o reputaţie proastă pe parcursul timpului. Dar din când în când nimic nu este mai distractiv decât să faci o poaza de grup cu prietenii când sunteţi în vacanţă sau la o petrecere. Aşa că, lăsând preconcepţiile la o parte, un selfie stick poate fi un cadou atât util cât şi distractiv. În plus dacă sunteţi pasionaţi de video şi obsinuiti să filmaţi mult cu mobilul, un selfie stick este probabil cea mai ieftină metodă prin care să obţineţi o imagine stabilă dacă vreţi să filamați din mers sau să faceţi mişcări de cameră. Un selfie stick costă pleacă de la 20, dar poate ajunge şi la 200 de lei.

Citește continuarea pe digi24.ro