amazon

În cea mai săracă zonă din România, regiunea de Nord Est, la Iași, Amazon România inaugurează noul centru de dezvoltare si tehnologie. 

 


Potrivit declarațiilor oficiale vor fi create, în următorii trei ani, 400 de locuri de muncă permanente. 

Acestea se adaugă celor 600 pe care compania le are deja în România. Amazon este prezentă în România din 2005 și, de atunci, a investit 40 milioane euro. Pâna la final de an, numărul angajaților Amazon în România va ajunge la 700.

Technology Development, Compliance Operations, Retail Services șiDigital Imaging sunt cele patru departamente ale Centrului de Dezvoltare și Tehnologie. Un nou sediu, o clădire modernă de birouri cu o suprafață de peste 13.000 de metri pătrați. Managing Director al Centrului de Dezvoltare și Tehnologie Iași, Lucian Vornicu a declarat că Amazon va continua investițiile în România și a precizat că așteaptă cu nerăbdare să atragă la Iași cele mai sclipitoare minți din întreaga țară și din străinătate. 
Citește articolul integral pe republica.ro

 

Național
  • Sâmbătă, 21 Octombrie 2017
  • De Observatorul Prahovean

Criminal periculos, evadat de la Psihiatrie

Un criminal periculos a evadat de la Spitalul de Psihiatrie și Măsuri de Siguranță Pădureni-Grajduri, din județul Iași. Sunt filtre în tot județul Iași. Bărbatul a fost condamnat în 2011 pentru că...