iphone7

Mai multi posesori de iPhone 7 si-au distrus telefoanele, dupa ce s-au lasat pacaliti de o farsa, postata pe YouTube, in care erau sfatuiti sa dea o gaura in orificiul destinat castilor, cu bormasina, pentru avea jack.

 

Noul model Apple a iesit pe piata fara jack, spre deosebire de modelele precedente, pentru ca utilizatorii sa cumpere si sa utilizeze casti wireless, relateaza Daily Mail

In "tutorialul" de pe YouTube, posesorii iPhone 7 sunt sfatuiti sa-si gaureasca telefonul, inainte sa-si creeze propriile castii cu jack, cu ajutorul unui burghiu de 3.5 mm.

Desi majoritatea celor care au vizionat clipul, care are peste 8 milioane de vizualizari, s-au prins ca e vorba de o gluma, unii dintre ei si-au gaurit telefonul, dar aceasta tehnica nu i-a ajutat la nimic.

 

James Ceja a comentat: “Am incercat aceasta metoda si acum display-ul meu nu mai functioneaza. A fost cea mai mare greseala din viata mea sa urmaresc acest videoclip.”

David Iriate a postat: “Un prieten de-ai mei mi-a spus ca pentru el metoda a functionat, dar iPhone-ul meu nu mai porneste dupa ce i-am gaurit orificiul pentru jack. Am verificat si am folosit un burghiu de 3.5 mm. Ce s-a intamplat, voi ati avut aceeasi problema?”