s7

Un Samsung Galxy S7 a explodat in timpul incarcarii, incidentul venind intr-un moment in care Samsung se lupta sa mentina credibilitatea Galaxy Note 7.In plin scandal privind problemele Galaxy Note 7 cu bateria care explodeaza in timpul incarcarii, cei de la Samsung nu au parte de vreo clipa de liniste.

 

In cursul noptii trecute s-a aflat ca un Galaxy S7 a explodat in timpul incarcarii, iar asta genereaza probleme foarte mari pentru cei de la Samsung, punand in discutie calitatea produselor proprii, in comparatie cu ce va oferi iPhone 7. Daca in cazul celorlalte terminale Galaxy Note 7 care au explodat erau folosite incarcatoare terte, in cazul acestui Galaxy S7 a fost folosit incarcatorul original din pachet.

In ciuda acestui lucru, dispozitivul ar fi explodat in timp ce a fost lasat la incarcat peste noapte, lucru care s-a mai intamplat in trecut, chiar si cu aceste modele. Spre deosebire de Galaxy Note 7, Galaxy S7 este disponibil pentru cumparare inca din primavara acestui an, deci nu vorbim despre un model cu defect de fabricatie care sa afecteze foarte multe unitati.

 

Citeste articolul integral pe: https://www.idevice.ro/2016/09/04/un-galaxy-s7-foc-incarcare/