samsung

Samsung va rechema toate terminalele Galaxy Note 7 din vanzare din cauza problemelor bateriilor care explodeaza in timpul incarcarii.

 Se pare ca problemele Galaxy Note 7 sunt prea mari pentru a fi ascunse de catre Samsung, astfel ca se asteapta o rechemare de la vanzare a tuturor unitatilor trimise spre comercializare. Acum 2 zile Samsung a confirmat faptul ca intarzie livrarile de terminale noi pentru a face verificari suplimentare ale calitatii, insa se pare ca problema este grava. Totul a inceput de la doua terminale Galaxy Note 7 care au explodat in timpul incarcarii folosind incarcatoare terte, bateriile fiind, aparent, vinovate in aceasta situatie.

Cei de la Samsung au inceput sa investigheze problema si sa opreasca loturile din livrare spre parteneri, ieri fiind sistate vanzarile in Belgia si Suedia pana la analizarea problemei. Acum se pare ca Samsung urmeaza sa anunte o sistare globala a vanzarilor de terminale Galaxy Note 7 si o rechemare in fabrici a unitatilor trimise catre parteneri. Situatia este una fara precedent pentru cei de la Samsung si sugereaza faptul ca exista grave probleme in controlul privind calitatea produselor vandute clientilor.

Citeste articolul integral pe: https://www.idevice.ro/2016/09/02/samsung-rechema-galaxy-note-7-vanzare/