internet

Mii de locuitori ai orașului Urlați stau de mai bine 10 ore fără internet și cablu TV. Mai mulți cititori ai Observatorulph.ro ne-au semnalat situația creată de providerul UPC România, care deține monopol pe întreaga zonă.

 

”Nu este prima dată când se întâmplă asta. Joi am stat o zi întreagă fără internet și cablu TV. Am sunat la ei, ne-am dus la magazinul UPC din Urlați și am făcut cozi în încercarea de a afla ce se întâmplă. Eu lucrez de acasă iar jobul meu depinde de capacitatea de asigurare a unui flux continuu de conexiune. Ne-au spus atunci că e de la căldură...”, susține Alexandru, unul dintre cititorii care ne-au semnalat cazul. 

Astăzi, situația s-a repetat. ”Încă de la primele ore ale dimineții, a picat tot. Și cablu și internet. Motivul: tot de la căldură. E inadmisibil!!! Înainte de UPC am avut rețele antice de cartier și n-am avut probleme nici la 40 de grade afară. Nu e normal ce se întâmplă. Vom face reclamații la OPC. Nu e corect ca o firmă care deține monopulul să își bată joc în halul ăsta pe banii noștri”, este de părere cititorul nostru. 

Observatorulph.ro a solicitat un punct de vedere UPC România pe marginea acestui subiect.

 

Citește și: UPC a pus monopol pe internetul din Urlaţi. Cum îşi bate joc de clienţi

               Ce a pățit un client UPC din Urlați, care a cerut doar cablu și internet

 

Social
  • Miercuri, 18 Octombrie 2017
  • De Mihai Popescu

Toamna schimbă foaia. Prognoza meteo

Vremea neobișnuit de caldă din ultima perioadă va continua până duminică, temperaturile maxime înregistrate la Ploiești variind între 23 și 26 de grade. Începnd de săptămâna viitoare temperaturile...