pokemon go romania

Jocul Pokemon Go a devenit unul dintre cele mai importante din lume într-o săptămână, deși a fost lansat doar în Statele Unite, Australia și Noua Zeelandă, iar recent în Germania. În Marea Britanie lansarea a fost amânată tocmai pentru că foarte mulți vor să-l descarce. Cu toate acestea, utilizatorii din celelalte țări au reușit să-l instaleze pe telefoane, ignorând riscurile de securitate.

 

Cum să descărcați Pokemon Go pe iPhone

1. Mergeți în App Store > Featured tab > scroll în josul paginii > click pe Apple ID > click pe Sign Out.

2. Mergeți la Settings > General > Language & Region și schimbați pe US, Australia sau Noua Zeelandă.

 

3. Descărcați orice aplicație gratuită și vi se va cere să creați o nouă identitate Apple. La meniul de facturare alegeți None. Adăugați orice adresă din zonele menționate mai sus.

4. Căutați jocul Pokemon go în App Store și instalați-l.

Cum să descărcați Pokemon Go pe Android

 

1. Descărcați Pokemon Go în format APK de pe site-uri precum APKPure.com, ideal direct pe telefon. Dacă nu funcționează, descărcați fișierul (58 MB) pe PC.

2. Dacă îl descărcați pe computerul personal, conectați telefonul la PC prin cablul USB și copiați fișierul în folderul Donwloads.

3. Pe telefon, accesați Settings > Security și permitați să fie instalate aplicații din surse necunoscute.

 

4. Din folderul Downloads instalați jocul, apoi, pentru siguranță, mergeți din nou la setări și debifați opțiunea privind aplicațiile din surse necunoscute.

Sursa: digi24.ro