vacanta gadget

O vacanță bine organizată este pe jumătate reușită. În zilele noastre, majoritatea dintre noi au un telefon smartphone care ne permite, printre altele, să navigăm pe internet și să descărcăm aplicații care pot fi utile și ne pot ajuta să organizăm și mai bine vacanța.

 

Google Maps. Aplicația ne permite să explorăm mai bine zona în care ne aflăm și e utilă de asemenea în cazul în care ne rătăcim.

Google Translate. Putem traduce fraze întregi cu ajutorul acestei aplicații atunci când dorim suntem în dificultatea de a comunica cu localnicii țării în care ne aflăm în vizită.

Flush. Aplicația care ne ajută să găsim cea mai apropiată toaletă. Trebuie să ne asigurăm ca GPS-ul este activat pentru a folosi această aplicație.

 

AccuWeather. Pentru că o vacanță înseamnă mult timp petrecut în aer liber, e bine să fim informați despre cum va evolua vremea.

WhatsApp Messenger. Aplicația ne permite să comunicăm cu cei de acasă atât prin mesaje scrise, cât și prin apeluri. Condiția este să aveți conexiune la internet.

Unit Converter. Această aplicație ne permite să facem conversia dintr-o unitate de măsură în alta.

 

Splitwise. Ne ajută să ținem evidența cheltuielilor, mai ales dacă suntem într-un grup cu mai multe persoane.

Mandic magiC. Rețeaua socială a cărei membri își împărtășesc parolele de wifi.

sursa: digi24