cel mai subtire laptopTrăim în era tehnologiei în care oamenii nu se mai mulțumesc ca un gadget să facă un singur lucru, ci vor din ce în cel mai multe de la aparatelor lor. Pe lângă partea tehnică este foarte important și designul gadgeturilor. Astfel, pentru cei ce își doresc un laptop performant, elegant și care să nu ocupe mult spațiu, cei de la HP au venit cu inovația și au creat cel mai subțire laptop de pe piață.

 

HP susţine că a lansat cel mai subţire laptop din lume. HP Spectre 13 are doar 10.4 mm grosime, mai subţire decât Apple MacBook (13.2mm) şi Dell XPS 13 (15.2mm). E chiar aşa de importantă o diferenţă de câtiva milimetri, cei de la The Verge asta susţin şi spun că Spectre este un laptop frumos care-ţi atrage atenţia.

Spectre 13 are un ecran de 13.3 inci, 1080p display, 8 GB RAM şi 256 GB capacitate de stocare pe modelul de bază şi vine cu un procesor intel i5 sau i7. Laptopurile de această mărime deobicei nu primesc procesoare core I, ci core M, care este mai lent, dar nu se încălzeşte la fel de repede ca I.
Autonomia bateriei Spectre ajunge la 9.5 ore, potrivit reprezentanţilor companiei, ceva mai puţin decât MacBook Air (12 ore).
Puteţi comanda laptopul începând cu 25 aprilie la un preţ de 1.169 de dolari.

 

cel-mai-subtire-laptop2cel-mai-subtire-laptop3cel-mai-subtire-laptop4cel-mai-subtire-laptop5

Sursa: businessmagazine.ro

 

Național
  • Duminică, 24 Septembrie 2017
  • De Georgiana Kelemen

Pericolul din spatele creditelor online

Creditarea se mută uşor, uşor în mediul online. Din faţa calculatorului românii pot obţine împrumuturi şi de 90.000 de lei în numai 15-20 minute, fără a pune piciorul într-o bancă. Analiştii le...