Nikon dă în judecată Polaroid

0

La cativa ani dupa mai multe procese intre Samsung si Apple, a venit momentul pentru ca Polaroid sa intre intr-o disputa similara cu Nikon. Pe scurt, Nikon da in judecata Polaroid.

Conceptual, camerele foto nu pot fi reinventate intr-un mod radical. Este imposibil sa creezi o camera profi fara un obiectiv, un zoom decent si o carcasa de culoare predominant alba sau neagra. Problema? In imaginea de mai sus este evident ca nimeni nu a depus un efort minim pentru a demonstra un nivel infim de creativitate vizavi de design. Lansata la distanta de aproximativ un an, Polaroid iM1836, are foarte multe in comun cu aparatul cu lentile intreschimbabile de la Nikon.

Intre timp, Sakar, o companie de care probabil nu ati auzit, dar care detine la aceasta ora Polaroid, va fi victima unui proces in SUA. Motivul respectivului caz consta in incalcarea limbajului de design si a politicii de comercializare utilizate de Sakar in cazul particular al aparatului iM1836. Cum era de asteptat, procesul este ultima solutie dupa un lung sir de negocieri care nu s-au transpus in nimic.

sursa: playtech.ro

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

CLICK PENTRU A COMENTA

Comentariul tău
Numele tău