Premieră pe piața jocurilor video din România. Meciurile DOTA 2 se vor disputa pe Arena Națională din București

0
Sursa foto: Dota2.com

Anul acesta va avea loc competiția internațională de Dota2 (Defense of the Ancients), un joc de tip MOBA (Multiplayer online battle arena), la noi în România. Este pentru prima dată când se organizează un eveniment atât de important din lumea esport la noi în țară.

Evenimentul se desfășoară pe delungul a mai multe zile, începând cu 7 octombrie și se va termina pe 18 octombrie. Faza grupelor va avea loc în perioada 7-10 octombrie, iar faza principală va începe pe 12 octombrie. Cele mai bune două echipe se vor înfrunta în Marea Finală pe 17 octombrie, doar una având dreptul să revendice marele trofeu numit „Aegis of Champions”.

Biletele sunt deja puse în vânzare și pot fi cumpărate de pe site-ul oficial al competiției. Acestea sunt vândute separat, sub formă de seturi, pe câte două zile. Prețul pentru primele două zile(12-13 octombrie) este de 249 lei/bilet. La fel și pentru următoarele două zile(14-15 octombrie), însă pentru ultimele două zile(16-17 octombrie) atunci când se vor disputa meciurile finale, prețul unui bilet este de 999 de lei.

Pentru România prețul biletelor este foarte mare însă sunt așteptați fani ai acestui joc din toate colțurile lumii. Deși Dota2 nu este la fel de popular precum alte jocuri și nu este la fel de urmărit precum LoL, spre exemplu, premile totale oferite echipelor este în acest an de $40,018,195(40 milioane dolari), cu siguranță cele mai mari premii oferite până acum în esports. Deci se poate înțelege oarecum prețul destul de ridicat pentru bilete.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău