- Publicitate -

2 aspecte pentru care ar trebui să cheltuiți mai mult, în loc să economisiți

Ca oameni de bun simț, echivalăm adesea calitatea cu siguranța. Cu cât cheltuiți mai mult pe ceva, cu atât este mai probabil să aveți anumite caracteristici de siguranță. În plus, când vine vorba de vehicule, noile modele tind să aibă mai multe caracteristici de siguranță decât cele mai vechi, datorită progreselor tehnologice. Siguranța nu este singurul lucru de luat în considerare atunci când decideți ce produse să folosiți în afara casei dvs.

Acest articol va prezenta cum să obțineți cel mai bun preț pentru călătorii și transporturi.

Transport

Când cumpărați o mașină, costul total al vehiculului va fi mai mare decât cel afișat. Cât de mult vă va costa mașina respectivă depinde de consumul de combustibil, de asigurare și de întreținere. Mașinile mai vechi costă adesea mult mai puțin decât modelele mai noi, dar ceea ce ați putea economisi la prețul mașinii, veți plăti rapid în benzină, reparații și asigurări.

S-ar putea să vă luați viața în mâini de fiecare dată când vă urcați la volanul unui vehicul mai vechi, crescând potențial costurile medicale. Potrivit Administrației Naționale pentru Siguranța Traficului pe Autostrăzi, airbagurile șoferului nu erau necesare până în 1998. Unele modele mai vechi le au, dar un număr bun de mașini nu sunt echipate cu ele.

Totuși, asta nu înseamnă că trebuie să cumpărați o mașină nouă pentru a obține cea mai mare siguranță. O mașină uzată de câțiva ani este adesea soluția ideală. Obțineți caracteristicile de siguranță și economia de combustibil pe care le căutați, la un preț corect. Mașinile uzate nu numai că au un preț mai mic decât cele noi, ci au, de obicei, mai puține taxe, atunci când le cumpărați. Doar aveți grijă să îi actualizați roțile cu cauciucuri noi.

Bagaje

Fie că este o valiză sau un rucsac, aveți multe așteptări de la bagaje. Trebuie să vă ducă lucrurile din punctul A în punctul B și să ajungă la destinație dintr-o singură bucată. Dacă vă lăsați valiza la cală când zburați, este probabil ca cineva să o arunce cel puțin o dată în timpul călătoriei sale. Odată ce ajungeți la destinație, trebuie să transportați bagajele în spatele dvs. sau să le purtați pe umăr.

Imaginați-vă dacă o curea sau roată se rupe sau bagajul dvs. se deschide în orice moment al procesului – e un adevărat coșmar. În cel mai bun caz, va trebui să cărați valiza până la destinație. În cel mai rău caz, vă veți grăbi să vă strângeți hainele și alte lucruri de pe trotuar sau de pe pasarela aeroportului.

Când alegeți bagaje de calitate, țineți cont de aceste caracteristici:

  • Fermoare metalice. Un fermoar subțire din plastic se poate rupe cu ușurință. Un fermoar metalic este mai durabil. Căutați o husă cu două suporturi de fermoar, astfel încât să nu rămâneți cu o valiză spartă dacă se întâmplă ceva cu unul dintre ele.
  • Roți de skateboard. Roțile de skateboard sunt de obicei fabricate din poliuretan, un material compozit durabil. Dacă este suficient de bun pentru a face față rigorilor de skateboarding, este suficient pentru valiza dvs. Încercați să evitați bagajele cu roți din plastic dur, deoarece plasticul se poate rupe cu ușurință.
  • Exterior moale vs dur. Nu presupuneți că valizele cu exterior dur vor fi mai durabile decât cele cu exterior moale. O carcasă dură poate fi spartă cu ușurință dacă este fabricată dintr-un material subțire și casant. O carcasă moale are multe avantaje, inclusiv un exterior mai durabil.

Atâta timp cât puteți găsi o valiză cu fermoar robust, roți de încredere și o carcasă exterioară groasă și durabilă, nu este nevoie să plătiți prețuri de designer pentru aceasta.

Deși articolele de calitate superioară costă de obicei mai mult decât cele obișnuite, nu presupuneți că un preț mai mare înseamnă că un articol va fi mai bun. Puteți găsi o mulțime de articole de înaltă calitate, la prețuri accesibile, la magazinele second-hand. Știind ce trebuie să căutați, este mai ușor să identificați produse de calitate. Inspectați întotdeauna cu atenție fiecare articol înainte de a-l achiziționa pentru a vă asigura că vă veți putea bucura de el cât mai mult timp.

Cel mai important, nu echivalați designerul cu calitatea. În cazul „etichetelor de designer”, plătiți adesea pentru nume sau ambalaj, nu pentru integritatea produsului.

(P)

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0785 075 112, pe WhatsApp sau Signal.

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Sondaj

- Publicitate -

Articole asemănătoare

Petrolul s-a calificat în noul format al Cupei României, după 4-0 cu CSC Șelimbăr

Noul format al Cupei României prevede ca în faza play-off-ului să participe 32 de echipe, dintre care 24 de echipe calificate din turul anterior...

Povestea de succes a companiei Verytas, condusă de Aurelian Amuza. Cum a ajuns să construiască un bloc cu birouri și apartamente de lux în...

În zona 0 a municipiului Ploiești, pe strada Bucegi la nr 12, se construiește primul bloc cu birouri și locuințe de. Imobilul, vecin cu...
- Publicitate -

Video Observatorul Prahovean

- Publicitate -

Ultimele știri

Petrolul s-a calificat în noul format al Cupei României, după 4-0 cu CSC Șelimbăr

Noul format al Cupei României prevede ca în faza play-off-ului să participe 32 de echipe, dintre care 24 de echipe calificate din turul anterior...

Șeful Protecției Consumatorului despre meniul din restaurante: „E greu de crezut că lăbuța de crocodil sau cotletul de zebră sunt proaspete”

„Este greu de crezut că cotletul de zebră și lăbuța de crocodil se vând la fel de bine ca pieptul de pui. Dar, totuși,...

Povestea de succes a companiei Verytas, condusă de Aurelian Amuza. Cum a ajuns să construiască un bloc cu birouri și apartamente de lux în...

În zona 0 a municipiului Ploiești, pe strada Bucegi la nr 12, se construiește primul bloc cu birouri și locuințe de. Imobilul, vecin cu...

Petrolul vinde la pachet biletele pentru meciurile cu FCSB și FC Argeș. Cât costă

Petrolul Ploiești vinde, la pachet, bilete la meciurile pe care le va disputa cu FCSB și FC Argeș, pe stadionul Ilie Oană. Prețurile pornesc...

Ce despăgubiri primesc victimele accidentelor rutiere, pe cale amiabilă sau în instanță – Ce reprezintă ”punctajul traumatologic”

Știm că suntem obligați să încheiem asigurări de răspundere civilă auto (RCA), dar puțini cunosc ce drepturi au și prin ce proceduri complicate își...
- Publicitate -
- Publicitate -
- Publicitate -

Parteneri

- Publicitate -