Care sunt beneficiile unui uscător de rufe cu pompă de căldură?

0

V-ați gândit vreodată la beneficiile pe care vi le-ar putea aduce acasă un uscător de rufe cu pompă de căldură? Există o gamă fantastică de uscătoare de rufe eficiente din punct de vedere energetic care vin cu tehnologia pompei de căldură, pentru a vă asigura că obțineți rezultate de uscare perfecte, menținând în același timp costurile de energie scăzute.

Aflați mai multe despre modul în care funcționează tehnologia de pompă de căldură și cum poate elimina stresul din spălarea rufelor.

Este mai benefic pentru sănătate și igiena generală a casei

Să lăsați rufele să se usuce în interior poate fi inconvenient și consumă mult timp – în special pentru gospodăriile mari. Și, potrivit noilor cercetări, acest lucru prezintă, de asemenea, un risc pentru sănătate pentru cei predispuși la alergii și astm, prin creșterea nivelului de umiditate din aer. Acest lucru poate duce, de asemenea, la dezvoltarea acarienilor, pe care nimeni nu și-i dorește în casă.

Nu vă bazați pe vreme

Nu puteți prevedea întotdeauna starea vremii, în special în timpul toamnei / iernii, motiv pentru care uscătoarele sunt cea mai fiabilă alegere. În plus, este nevoie de destul de mult timp pentru ca hainele să se usuce afară. Acest lucru nu este ideal dacă trebuie să spălați și să uscați articolele în ultimul moment (de exemplu, dacă faceți bagajul în noaptea dinaintea unei vacanțe).

Este mai rapid (ideal pentru gospodăriile mai mari)

Dacă trebuie să uscați încărcături mari într-un timp minim, un uscător cu pompă de căldură vă va usca hainele mult mai repede decât să le atârnați la uscat. Acest lucru vă economisește timp și efort, permițându-vă mai multe ore pe săptămână, pe care le puteți petrece muncind sau relaxându-vă. Alegeti cel mai bun uscator de rufe de pe Emag!

Convenabil dacă nu aveți o grădină

Pentru cei care locuiesc în apartamente mici din oraș, fără spațiu exterior, uscarea rufelor poate fi dificilă – cu excepția cazului în care doriți să vă agățați hainele de fiecare calorifer, galerie de perdea și ușă din casa dvs. Așadar, un uscător de rufe cu pompă de căldură are sens.

Ce este un uscător cu pompă de căldură?

În timp ce uscătoarele de rufe convenționale eliberează aerul fierbinte folosit pentru a usca hainele, tehnologia pompei de căldură îl conservă și îl reutilizează. Tehnologia pompei de căldură ajută la conservarea energiei și este utilizată în Elveția și Germania de aproximativ 13 ani.

De ce este o idee bună?

Uscătoarele cu pompă de căldură sunt mult mai bune pentru mediu și mai ieftine de utilizat, deoarece tehnologia pompei de căldură utilizează aproape 50% din energia utilizată de modelele convenționale. În plus, nu sunt mai zgomotoase. Mai mult, deoarece folosesc un sistem de schimb de căldură eficient din punct de vedere energetic, temperatura aerului din interiorul tamburului este considerabil mai mică decât la uscatoarele convenționale, ceea ce oferă o protecție mai bună hainelor dvs.

Cum funcționează uscătoarele cu pompă de căldură?

Uscătorul cu pompă de căldură folosește aer cald pentru a absorbi umezeala de pe hainele dvs., pentru a le usca după spălare. După ce acest aer trece prin tambur, trece prin evaporator, care îndepărtează umezeala, care este colectată ca și condens și depozitată într-un rezervor. Aerul rămas este încălzit din nou și trimis înapoi în tambur pentru a porni din nou ciclul și pentru a vă usca hainele în continuare.

Pentru a beneficia la maximum de aparatul dvs., asigurați-vă că filtrele și evaporatorul sunt curățate în mod regulat (consultați manualul de instrucțiuni).

Care e diferența, față de un uscător cu condensator standard?

Folosind o temperatură mai scăzută pentru a vă usca hainele, un uscător cu pompă de căldură le oferă o protecție mai bună. Deși durează puțin mai mult timp pentru a usca o sarcină în comparație cu un uscător cu condensator standard, vă poate ajuta să reduceți semnificativ consumul de energie. Un uscător cu pompă de căldură A ++ are nevoie de aproximativ 5 minute în plus pentru a usca o sarcină de 1kg, dar folosește mai puțin de jumătate din energia unui uscător cu condensator.

(P)

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău