Schimbare de ultim moment la WhatsApp

Veste bună pentru toţi utilizatorii WhatsApp: de azi pot realiza apeluri audio şi video din cadrul versiunii de desktop a aplicaţiei.

WhatsApp a activat joi funcţia de comunicare video şi audio pentru desktop, disponibilă acum în cadrul aplicaţiilor de Windows şi Mac. Noua măsură face parte din planul de optimizare a versiunii pe care aplicația o are pentru PC.

Apelurile audio şi video făcute cu versiunea de desktop vor fi criptate, la fel ca cele iniţiate de pe dispozitivele mobile, a aunțat WhatsApp. Dacă la finalul lui 2020 s-a făcut o pre-lansare, în care s-a dat acces unui număr limitat de utilizatori, acum toţi utilizatorii WhatsApp au, sau vor avea cât de curând, acces la noile facilităţi.

Trebuie spus că momentan se pot realiza apeluri audio şi video pe desktop doar între două persoane, lipsind suportul pentru grupurile de utilizatori. WhatsApp promite, însă, că va oferi suport şi pentru grupuri, într-un viitor neprecizat.

Facebook intenționează să extindă  interoperabilitătea între cele trei servicii de comunicare pe care le deţine – Messenger, WhatsApp şi Instagram Direct, iar primii paşi au fost făcuţi introducând posibilitatea trimiterii şi primirii mesajelor între Messenger şi Instagram.

sursa: antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău