internet-fara-conexiune-aplicatia-care-te-ajuta-sa-fii-online-chiar-daca-nu-esti-conectat-la-retea_size9_70a9d.jpg

Zeci de prahoveni din localități precum Mizil, Urlați sau Valea Călugărească, abonați la operatorul UPC România, ne-au sesizat astăzi despre lipsa internetului și a cablului TV.

Oamenii susțin că au rămas fără internet și televiziune încă de la orele prânzului iar la ora publicării acestei știri (20.50) încă nu au semnal.

”De la ieșirea din Ploiești până la Mizil, UPC nu a furnizat servicii azi, de la ora 12 și până în prezent. Call center-ul spune că poate în jurul orei 24 să se remedieze problema. Se pare că un dezvoltator privat a tăiat din greșeală fibra optică”, susține unul dintre cititorii noștri.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

”Lucrez pe internet și, chiar dacă este zi liberă, am un proiect de finalizat. De la orele prânzului, în Urlați nu avem net pe UPC”, susține un alt citator care ne-a semnalat problema.

Observatorul Prahovea a solicitat un punct de vedere UPC România pe marginea acestui subiect, punct de vedere pe care îl vom publica imediat ce ne va fi remis.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Mai multe despre autor și articolele sale
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg