Screenshot_6_9b97a.png

Apple a lansat noua sa generaţie de telefoane inteligente într-un eveniment devenit o tradiţie anuală, organizat în amfiteatrul Steve Jobs din California. Noul iPhone 11 va fi disponibil în trei variante şi va avea capacităţi foto-video mai performante, un procesor mai rapid, dar, aşa cum prevedeau criticii, fără alte îmbunătăţiri majore faţă de modelele precedente. Şi fără modificări substanţiale la partea de design. În cadrul evenimentului, compania a lansat şi noile modele Apple Watch, dar şi serviciul de streaming Apple TV +.

Noul model de telefon inteligent este prevăzut cu două camere pe spate care vor susţine funcţionarea pe timp de noapte, la lumină scăzută, precum şi fotografiile cu unghi ultra larg. Totodată, sistemul va fi capabil să efectueze selfie-uri cu mişcare lentă, cunoscute sub numele de "slofies".

iPhone 11 va avea un ecran de 6,1 inci şi o baterie cu autonomie mai mare cu o oră comparativ cu cea a predecesorului iPhone XR. Preţul de bază va fi mai mic cu 50 de dolari.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Prețul unui iPhone 11 pleacă de la 700 de dolari, cel mai scump model ajungând la 1.000 de dolari. 

Precomenzi pentru Iphone11 se pot face începând cu 13 septembrie, iar livrările e vor face după 20 septembrie. 

În premieră pentru compania americană, au fost lansate şi variante iPhone cu 3 camere principale pe spate. Este vorba despre iPhone Pro şi IPhone Pro Max, care se prezintă cu un ecran mai mare. 

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
editor
Mai multe despre autor și articolele sale
Din 2013, face parte din echipa noastră și este editor de știri pe domeniile de larg interes.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg