iphone-11-pro-640_e2d2a.jpg

Apple a anunțat oficial când se lansează noul iPhone 11, care va fi prezentat în trei versiuni. Apple a trimis invitațiile pentru eveniment și confirmă astfel strategia lansărilor din ultimii ani. Vestea bună este că până la final de septembrie telefonul va putea fi achiziționat de către cei care îl așteaptă cu nerăbdare.

Anul acesta, noile iPhone-uri vor fi anunţate în mod oficial pe 10 septembrie. Apple a anunţat deja data de lansare pentru iPhone 11.

Locul unde are loc evenimentul a devenit de asemenea o tradiţie în ultimii ani. Acesta este amfiteatrul Steve Jobs din cadrul noului sediu Apple din Coupertino, pe care compania pare să îl folosească ori de câte ori prezintă noi iPhone-uri sau au ceva nou şi special de arătat public. Evenimentul are loc, ca de obicei, la ora 10:00 locală, adică ora 20:00 a României.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cea mai interesantă funcție de pe următorul telefon a fost dezvăluită recent, odată cu iOS 13.1 beta, scrie Playtech.ro.

"Pe scurt, pe iPhone 11, ai putea filma diverse clipuri unde fundalul este blurat, schimbat, colorat sau transformat în alb-negru. Cam ce faci pe Samsung cu live focus, dar acum și în iOS.

Totodată, chiar dacă vor fi trei telefoane, toate vor folosi noul procesor A13 Bionic. Acesta ar avea și un cip care să fie folosit în aplicații de realitate augmentată și procesare foto. În plus, unul dintre ele ar fi disponibil și într-o nuanță mată de culoare.

Cea mai bună schimbare e la Face ID. Tehnologia a debutat pe iPhone X și acum trece la versiunea 2.0. Astfel, Face ID va avea un senzor nou, cu unghi multiplu, astfel încât să nu funcționeze doar într-o poziție. Ai putea debloca telefonul chiar și când e pe masă și tu nu ești fix perpendicular deasupra lui.

Noul iPhone va utiliza ecran de la Samsung, un OLED creat după cerințele Apple. Cea mai ieftină versiune de iPhone 11 nu va avea așa ceva. Va avea un ecran LCD, la fel ca iPhone Xr.

Totodată, Apple ar renunța la 3D Touch. Înlocuiește funcția cu Haptic Touch. În loc să apeși pe ecran, ții apăsat un anumit buton digital – ca pe Android. Și că tot am zis de Android, iPhone 11 Pro ar beneficia de încărcare wireless reversibilă. Pe Samsung e cunoscută drept PowerShare și a fost introdusă pe Galaxy S10.", scriu cei de la Playtech.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
editor
Mai multe despre autor și articolele sale
Din 2013, face parte din echipa noastră și este editor de știri pe domeniile de larg interes.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg