Apple a lansat noul Mac Pro si Pro Display XDR

0
mac-pro_f55e5.jpg

mac-pro_f55e5.jpg

Apple a lansat ieri noul Mac Pro si monitorul Pro Display XDR. Da, Mac-ul arata ca o razatoare, si eu am zis la fel. Nu stiu cine se ocupa de design dar ori isi bate joc de companie ori nu are imaginatie. Totusi, este super puternic si asta este cel mai important.

Ultimul model de Mac Pro a fost lansat in 2013, deci este un upgrade meritat. Despre cum arata nu vreau sa spun prea multe. Este un turnulet sub forma de razatoare cu guri de aerisire mari, aluminiu peste tot si arata cumva ca modelele mai vechi de 2013.

La interior are 8 sloturi PCI Express, 4 dintre ele sunt double wide x16, unul singur este single wide x16, 2 sunt single wide x8 si ultimul este half length x4. Mai gasim 2 porturi Thunderbolt 3, 2 USB A, un jack pentru casti si 2 Thunderbolt 3 pe partea de sus.

Apple a venit cu ceva nou denumit Mac Pro Expansion sau module MPX. Fiecare dintre aceste module utilizeaza unul dintre porturile PCIe x16 si un al doilea conector PCI lateral. Prin conectorul 2 poate transfere date catre cele 4 porturi Thunderbolt. Permit trecerea a 475W de putere pe un singur modul si pot monta 2 placi video fara alimentare separata.

Citește continuarea pe arenait.ro

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău