Un român a devenit cel mai tânăr milionar din Silicon Valley, la doar 20 de ani

0
TD5ZEqrl_b5d8f.jpg

TD5ZEqrl_b5d8f.jpg

Un român de 20 de ani este cel mai tânăr milionar din Silicon Valley, potrvit raportului Yahoo! Finance, citat de Forbes US.

Sebastian Dobrincu a strâns bani din site-uri și la 16 ani călătorea în California, pentru a da mâna cu Tim Cook, de la Apple, și pentru a-l asculta la workshopuri pe Mark Zuckerberg.

Visa deja la succesul din Statele Unite, așa că, un an mai târziu, pe când avea doar 17 ani, a înfiinţat primul sau start-up. Se numește StoryHeap, adică o platformă care vinde soluții de statistică și interconectează conturile de Instagram, Facebook, Snapchat, și Twitter ale clienţilor.

Are în protofoliu firmele care fac PR pentru artiștii Justin Bieber și Selena Gomez, sau producători muzicali precum DJ Khaled, actori precum Kevin Hart, dar și multe companii de retail. S-a vopsit în stilul Bieber și a ajuns să-i fure un sărut Selenei Gomez.

Acum, la 20 de ani e în căutare de noi afaceri în care să investească în calitate de business angel. Mai mult, şi-ar dori să găsească un startup în care să investească în România.

Vezi reportajul pe Stirileprotv.ro

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău