Samsung rezolvă problemele Galaxy Fold

0
Capture-2_64b3c.jpg

Capture-2_64b3c.jpg

Este posibil ca Samsung să fi găsit soluții pentru defecțiunile Galaxy Fold la câteva săptămâni după ce unitățile s-au confruntat cu spargerea ecranului și cu pâlpâiri ale acestuia.

Gigantul coreean în domeniul electronicelor a rezolvat problema cu stratul de protecție din plastic al telefonului în valoare de 1.980 dolari, a anunțat Yonhap News.

Pentru că această parte a display-ului nu era atașată la capătul ramei din plastic ce înconjoară ecranul, unii recenzori au presupus că este vorba despre o protecție de ecran obișnuită și au scos-o. Pentru a împiedica acest lucru, Samsung a prelungit aparent acest strat, astfel încât acesta este sub cadru acum.

Compania a abordat, de asemenea, problema pătrunderii prafului sub mecanismul balamalelor telefonului, reducând mărimea acelei părți, ce va fi acoperită de cadrul de protecție actual, potrivit Yonhap. Samsung nu a răspuns imediat solicitării de a comenta subiectul.

A amânat Galaxy Fold timp de câteva săptămâni în aprilie, însă CEO-ul său mobile, DJ Koh, a declarat că lansarea telefonului de lux în SUA “nu va întârzia prea mult”.

SURSA: smartnews.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 40785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău