YouTube-Music-630x325_4958f.jpg

Google a lansat în România serviciile YouTube Music şi YouTube Premium, care permit utilizatorilor să asculte muzică fără reclame şi pot rula în fundal în timp ce utilizatorul foloseşte alte aplicaţii sau ecranul telefonului este închis. Utilizatorii vor avea acces la toată muzica disponibilă pe YouTube, aplicaţia permiţând ascultarea melodiilor în fundal în timp ce foloseşte alte aplicaţii sau ecranul telefonului este închis, fără a fi deranjat de reclame.

Utilizatorul poate să îşi selecteze propriul playlist sau să asculte muzică din playlistul personalizat pe care îl face aplicaţia în funcţie de căutările lui. Noua aplicație poate fi descărcată din Play Store and App Store sau poate fi accesată de pe desktop la music.youtube.com.  

Față de versiunea gratuită, YouTube Music Premium oferă redare în background, descărcări și nu are reclame. Costul abonamentului pentru YouTube Music Premium este de 22 lei pe lună. Utilizatorii de YouTube Music pot utiliza gratuit timp de o lună versiunea YouTube Music Premium.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

YouTube Premium include accesul la aplicaţia YouTube Music, navigarea pe YouTube fără reclame, posibilitatea ca platforma să ruleze în fundal şi posibilitatea de a descărca video-uri, dar şi acces la YouTube Originals – ce cuprinde seriale și filme originale precum Cobra Kai, Origin, Wayne, Weird City.

YouTube Premium este gratuit în prima lună, iar apoi disponibil cu un abonament de 26 lei/lună. YouTube Premium este disponibil la adresa youtube.com/premium.

google_music-youtube_table_RO_9c14b.png

citește mai multe pe startupcafe.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
editor
Mai multe despre autor și articolele sale
Din 2013, face parte din echipa noastră și este editor de știri pe domeniile de larg interes.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg