facebook-messenger-dark-mode_d1117.jpg

Pe parcursul următoarelor săptămâni, toți utilizatorii aplicației Facebook Messenger vor putea activa noul mod întunecat pentru a economisi energie sau a citi mai ușor mesajele. 

După ce la începutul lunii martie, Facebook a adăugat un mod întunecat secret în Messenger, care putea fi activat doar prin folosirea unui anumit emoji, noua facilitate este acum lansată oficial și devine disponibilă pentru întreaga bază de utilizatori. 

Nici acum modul întunecat nu va fi activat în mod implicit, fiind vorba de o opțiune pe care nu toți utilizatorii o preferă. Acesta trebuie activat manual din cadrul meniului de configurare ce poate fi accesat prin intermediul pozei de profil. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Prin activarea modului întunecat, fundalul aplicației cu 1,3 miliarde de utilizatori devine negru, iar textul alb. Tema coloristică va fi folosită în toate secțiunile, de la fereastra conversației, până la lista de contacte.

Citește continuarea pe profit.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
jurnalist
Mai multe despre autor și articolele sale
Din anul 2013 face parte din echipa Observatorul Prahovean. Spune că mai are multe lucruri de învățat, nu s-a plictisit și nu vrea să facă altceva.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg