fbpx

ZTZhMDM3ZWZkZjlhMWZiNzQ3OTA5YmNmMGM0MDRmOTE.thumb_d66a8.jpg

Aplicaţia de mesagerie WhatsApp şi reţelele de socializare Instagram şi Facebook, toate aparținând gigantului IT condus de Mark Zucherberg, sunt indisponibile, duminică, în mai multe ţări din lume.

Downdetector, cel mai folosit utilitar de verificare a funcționării website-urilor, a anunţat că, începând cu ora Londrei 11.30, utilizatorii au început să anunţe erori întâlnite pe cele trei aplicaţii, potrivit News.ro.

WhatsApp nu permite trimiterea şi nici primirea de mesaje, iar Instagram şi Facebook nu afişează update-uri ale utilizatorilor, potrivit 20minutos.es.

Defecţiuni au fost semnalate în Marea Britanie, Spania, Italia, Portugalia, Cehia, Austria, Singapore, Emiratele Arabe Unite şi anumite zone din SUA.

Ultima defecţiune de acest gen a avut loc în urmă cu o lună, când serviciile Facebook şi Instagram nu au funcţionat 22 de ore, aceasta fiind cea mai îndelungată perioadă de indisponibilitate cu care s-a confruntat compania condusă de Mark Zuckerberg.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Ciprian Pap
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor

Macheta-Paste_CONPET-970x250px_e5752.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg