Cu facebook-ul „picat“, oamenii au redescoperit timp de două zile comunicarea reală

0
Capture.JPG

Capture.JPGAgitație mare, în ultimele două zile, din cauza problemelor de funcționare a rețelelor de socializare. Oamenii au fost nevoiți să-și readucă aminte cam cum era viața înainte de Facebook și Instagram. Unii au lansat tot felul de glume, alții însă au așteptat cu nerăbdare ca problemele tehnice, cauzate de o „modificare a configuraţiei de server” să fie soluționate.

Facebook a anunţat că problemele tehnice cu care s-a confruntat reţeaua de socializare şi aplicaţiile sale – Instagram, Facebook Messenger şi WhatsApp – au fost cauzate de o „modificare a configuraţiei de server”, informează The Associated Press.

Compania nu a oferit alte detalii despre cauza problemelor tehnice, dar anterior a comunicat că deficiențele cu care se confruntă reţeaua de socializare nu sunt cauzate de un atac cibernetic de tip DDos (blocarea distribuită a serviciului/distributed denial of service), un mod prin care hackerii întrerup funcţionarea unui site, conform mediafax.ro.

Numeroşi utilizatori ai acestor servicii online au semnalat miercuri după-amiază probleme privind conectarea în Marea Britanie, în numeroase alte state membre ale Uniunii Europene, printre care și România, dar şi în Statele Unite, Brazilia, Peru, Columbia şi Mexic.

Bineînțeles că românul a făcut haz de necaz și a lansat tot felul de glume pe care le putem citi…tot în mediul virtual. Că, deh, „unde Facebook nu e, viață grea e!”.

Capture.JPG

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău