fbpx

Capture.JPGAgitație mare, în ultimele două zile, din cauza problemelor de funcționare a rețelelor de socializare. Oamenii au fost nevoiți să-și readucă aminte cam cum era viața înainte de Facebook și Instagram. Unii au lansat tot felul de glume, alții însă au așteptat cu nerăbdare ca problemele tehnice, cauzate de o „modificare a configuraţiei de server" să fie soluționate.

Facebook a anunţat că problemele tehnice cu care s-a confruntat reţeaua de socializare şi aplicaţiile sale - Instagram, Facebook Messenger şi WhatsApp - au fost cauzate de o „modificare a configuraţiei de server", informează The Associated Press.

Compania nu a oferit alte detalii despre cauza problemelor tehnice, dar anterior a comunicat că deficiențele cu care se confruntă reţeaua de socializare nu sunt cauzate de un atac cibernetic de tip DDos (blocarea distribuită a serviciului/distributed denial of service), un mod prin care hackerii întrerup funcţionarea unui site, conform mediafax.ro.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Numeroşi utilizatori ai acestor servicii online au semnalat miercuri după-amiază probleme privind conectarea în Marea Britanie, în numeroase alte state membre ale Uniunii Europene, printre care și România, dar şi în Statele Unite, Brazilia, Peru, Columbia şi Mexic.

Bineînțeles că românul a făcut haz de necaz și a lansat tot felul de glume pe care le putem citi…tot în mediul virtual. Că, deh, „unde Facebook nu e, viață grea e!”.

Capture.JPG

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg