loloo.jpg

Youtube a oferit joi seara butonul de diamant, pentru prima dată, unui canal din România. Distincţia, acordată doar celor care depăşesc 10 milioane de abonaţi, a ajuns la doi soţi din Iaşi.

Ei au creat “LooLoo Kids”, un canal internaţional pentru copii, cu cântece şi animaţii 3D, urmărit de 120 de milioane de familii, din peste 200 de ţări. 

Alexandru şi Cristina sunt primii din sud-estul Europei care primesc butonul de diamant de la Youtube. Totul a pornit acum 6 ani, cu un canal românesc, numit Tralala.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cei doi, el de profesie inginer, iar ea tehnician dentar, s-au gândit să creeze videoclipuri cu melodii şi animaţii pentru copiii lor, pentru că nu găseau aşa ceva. “Săniuţa fuge” a fost primul videoclip, cu muzica unui cor de copii din Bucureşti.

Aşa că au renunţat la locurile de muncă pe care le aveau, pentru un proiect mai mare, internaţional: canalul LooLoo kids. Melodiile fac parte din folclorul internaţional, sunt în engleză şi alte 7 limbi străine şi au animaţii 3D.

Canalul LooLoo kids a ajuns să aibă 13 milioane de abonaţi şi să fie cel mai urmărit din regiune. Pentru acest rezultat, youtube i-a premiat şi pentru prima dată a trimis o scrisoare în limba romană.

sursa: stirileprotv.ro

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg

harold.jpg