fbpx

facebook_infractori.jpg

Deși mulți nu iau în serios legea, aceasta condamnă accesarea ilegală a conturilor de pe rețelele de socializare, în general a folosirii neautorizate a datelor informatice.

Pentru un tânăr din Alba, prima instanță a decis doi ani de închisoare cu suspendare, sub supraveghere, iar pedeapsă accesorie și prestarea de muncă în folosul comunității.

Tânărul a accesat ilegal contul de Facebook al iubitei sale, a copiat mesajele private ale acesteia şi le-a făcut publice. După ce a spart contul de Facebook al prietenei sale și i-a copiat o conversație pe care a făcut-o publică, tânărul i-a schimbat parola de acces și a împiedicat-o astfel să acceseze rețeaua de socializare.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Bărbatul a fost găsit vinovat pentru trei infracțiuni: accesare ilegală a unui sistem informatic, alterarea integrității datelor informatice și transfer neautorizat de date informatice. El va presta 60 de zile de muncă în folosul comunității.

Conform digi 24, decizia pronunțată de justiție nu este însă definitivă, cel condamnat de primă instanță având posibilitatea să facă apel.

facebook_infractori.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Sunday Brunch El Camaron Ploiesti

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg