galaxy-s10.jpg

Prima fotografie cu smartphone-ul Galaxy S10, următorul top de gamă Samsung, a ajuns online pe căi neoficiale și pare să confirme informațiile privind designul vehiculate până acum.

În primul rând, se poate vedea camera foto frontală care este integrată într-un orificiu creat direct în ecran, mai precis în colțul din dreapta sus al acestuia.

În al doilea rând, se confirmă faptul că, datorită integrării camerei frontale în orificiul din ecran, Galaxy S10 nu va avea breton. Rama de deasupra ecranului este dreaptă și foarte îngustă.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

galaxy-s10.jpg

Citește mai mult aici: https://www.profit.ro/povesti-cu-profit/it-c/foto-prima-imagine-cu-galaxy-s10-confirma-o-parte-din-zvonurile-care-preced-lansarea-18766135


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.