NjY3ZTY0ZjNiOTFjYjFkMTU1ZDMxOGQzNWE2MWFiZGY=.thumb.jpg

Dezactivarea stick-ului inainte de scoatere iti poate proteja atat USB-ul, cat si calculatorul. In loc sa scoti stick-ul brusc, e ideal sa il dezactivezi intai, potrivit popsci.com, pentru a permite calculatorului tau sa opreasca scrierea pe stick.

Toate programele sunt notificate ca stick-ul a fost dezactivat si va fi scos, asa ca tu vei putea fi alertat daca vreuna din aplicatii tine fisierele transferate deschise. Astfel, te poti asigura ca fisierele au fost transferate corespunzator si nu au fost corupte

Cand scoti stick-ul USB brusc, poti intrerupe transferul fisierelor, le poti corupe, poti bloca softurile si, in cel mai rau caz, chiar calculatorul, ce va necesita un restart.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

sursa: digi-world.tv


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.