Screenshot_9.png

Evan are 13 ani și este celebru pe Youtube de mai bine de 7 ani. Asta pentru că el a fost printre primii copii care, fără să știe, și-au început o afacere online din review-uri la jucării.

Până acum, Evan are aproape 6 milioane de fani din întreaga lume, iar clipurile lui au fost vizualizate de peste 3 miliarde de ori. 

Evan are 13 ani și e deja obișnuit cu statutul de vedetă online. De mai bine de 7 ani este personajul principal care apare în toate aventurile canalului său Evan TubeHD și a fost printre primii copii care au făcut review-uri online pentru jucării.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Zona asta de tineri influenceri e absolut fascinantă, din foarte multe puncte de vedere. E un studiu antropologic ongoing, ca să-i zic așa”, spune Cristian China.

Totul a început în 2011, atunci când Evan avea doar 5 ani, iar tatăl său, Jared, povestește că habar nu avea ce înseamnă să monetizeze conținutul pe care îl încarcă pe platforma online.

Totuși, după ce clipurile au devenit virale, Jared a fost curios să vadă cum poate să și facă bani jucându-se cu fiul sau. Așa că, în scurt timp au început să câștige câțiva dolari pe zi.

Sursa: Digi24.ro

Ciprian Pap
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor

negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.