fbpx

Screenshot_9.png

Evan are 13 ani și este celebru pe Youtube de mai bine de 7 ani. Asta pentru că el a fost printre primii copii care, fără să știe, și-au început o afacere online din review-uri la jucării.

Până acum, Evan are aproape 6 milioane de fani din întreaga lume, iar clipurile lui au fost vizualizate de peste 3 miliarde de ori. 

Evan are 13 ani și e deja obișnuit cu statutul de vedetă online. De mai bine de 7 ani este personajul principal care apare în toate aventurile canalului său Evan TubeHD și a fost printre primii copii care au făcut review-uri online pentru jucării.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Zona asta de tineri influenceri e absolut fascinantă, din foarte multe puncte de vedere. E un studiu antropologic ongoing, ca să-i zic așa”, spune Cristian China.

Totul a început în 2011, atunci când Evan avea doar 5 ani, iar tatăl său, Jared, povestește că habar nu avea ce înseamnă să monetizeze conținutul pe care îl încarcă pe platforma online.

Totuși, după ce clipurile au devenit virale, Jared a fost curios să vadă cum poate să și facă bani jucându-se cu fiul sau. Așa că, în scurt timp au început să câștige câțiva dolari pe zi.

Sursa: Digi24.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Sunday Brunch El Camaron Ploiesti
Ciprian Pap
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg