fbpx

SEC_44899620-6ae6.jpg

Site-urile pentru adulți nu vor mai permite accesul minorilor, începând din luna aprilie a anului viitor. Măsura a fost deja implementată prin lege. Utilizatorii care vor dori să acceseze conținutul pentru adulți vor fi nevoiți să facă dovada faptului că au peste 18 ani, furnizând o copie a unei cărți de identitate. 

Măsura a fost decisă la nivelul parlamentului britanic și, pentru moment, operează la nivelul societăților care oferă conținut xxx înregistrate în UK.

Inițial, măsura a fost adoptată de legislativul britanic ca parte a legilor Digital Economy Act anul trecut, dar Asociația Criticilor de film a avut nevoie de timp pentru a aduce amendamente.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Pentru e verifica utilizatorii că au peste 18 ani, un nume și o adresă nu este suficientă, ci va fi nevoie de o copie a buletinului, a permisului de conducere sau a cardului bancar.

Userii care vor accesa conținutul pentru adulți vor putea intra pe pagină după apăsarea butonului de verificare, care-i va trimite către site-urile de verificare a vârstei, unde se vor putea înscrie sau, fiind deja înscriși, sesiunea va fi validată.

Site-urile care nu se supun regulilor vor fi banate de companiile de telecom. 

sursa: metro.uk

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg