e656c98f-05d0-4780-be7f-085f24e240ea.jpg

Samsung a prezentat Galaxy A8s, un smartphone ce are rolul de a exemplifica schimbările de design pe care dispozitivele mobile le vor aduce anul viitor.

Galaxy A8s se remarcă prim gaura creată în partea superioară a ecranului.

Este primul telefon Samsung de acest gen și deschide calea unei serii întregi de dispozitive similare ce vor fi lansate de majoritatea producătorilor anul viitor.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Dacă 2018 a fost anul bretoanelor, 2019 va putea fi numit anul găurilor pentru smartphone-uri.

Acestea din urmă vin să ia locul bretoanelor, pentru a acomoda camera foto frontală și a face mai mult loc pentru ecran.

Citește mai mult pe profit.ro

e656c98f-05d0-4780-be7f-085f24e240ea.jpg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Auto-moto
  • Joi, 17 Ianuarie 2019
  • De Claudiu Vasilescu

Noul Renault Kadjar a fost lansat în România

Apetitul românilor pentru SUV-urile compacte îi determină pe producători să ia în serios piața de la noi, lansând noi modele pe bandă rulantă. Lansat la Salonul de la Paris, noul Kadjar a ajuns și...