905283962.jpg.0.jpg

Românii sunt printre europenii care apreciază cel mai mult monedele virtuale, cel puţin la nivel declarativ. 

Studiile arată că foarte mulți românii sunt familiarizaţi cu banii virtuali. 10% dintre ei deţin deja criptomonede în timp ce peste 30% dintre ei au mărturisit că intenţionează să cumpere.

În plus, aproape toţi cei chestionaţi au spus că au auzit măcar o singură dată de monede virtuale.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cifrele ne plasează pe primele locuri în Europa. România ocupă a doua poziţie, după Turcia. Urmează polonezii, spaniolii, austriecii, germanii şi italienii, iar în prima parte a clasamentului mai apar britanicii şi francezii. 

Procentajul românilor care au spus că deţin criptomonede e mai mare decât cel înregistrat în Statele Unite – 8%.

Specialiştii spun că cel mai important e ca posesorii de criptomonede să înţeleagă fenomenul și recomandă celor care folosesc criptomonede să îşi păstreze portofelul virtual pe un hard extern, departe de internet.

Ciprian Pap
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor

negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Național
  • Vineri, 11 Ianuarie 2019
  • De Georgiana Kelemen

Papa Francisc vine în România

Papa Francisc vine în România anul acesta. Vizita ar urma să aibă loc la sfârşitul lunii mai, după invitaţia lansată anul trecut de preşedintele Klaus Iohannis şi de reprezentanţii Biseriicii...