fbpx

instagram-voce-1170x658.jpg

În cazul în care ai o afinitate pentru Instagram, dar vederea nu mai ajută la fel de mult ca în tinerețe, o nouă actualizare îți va îmbunătății semnificativ experiența de pe platformă.

Potrivit Playtech.ro, în ultimele zile, oficialii Instagram au anunțat o serie de îmbunătățiri menite să facă viața online mai ușoară pentru persoanele cu diverse afecțiuni de vedere.

Ideea din spate a fost de a găsi o cale facilă pentru a se bucura de rețeaua socială măcar o parte dintre cei 285 de milioane de oameni de pe pământ cu o formă mai gravă sau mai puțin gravă de orbire.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Noua versiune de Instagram include texte alternative generate automat pentru fotografiile din Feed, Profile și Explore. Respectivele descrieri îți sunt citite de un asistent virtual după ce au fost create de o inteligență artificială printr-un mecanism avansat de recunoaștere a obiectelor.

Din acel moment, fiecare swipe al tău prin aplicație se va reflecta într-o lectură automatizată a conținutului care ți se perindă prin fața ochilor. 

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Ciprian Pap
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg