Exploding-iPhone.jpg

Compania Apple a fost pusă într-o situație dificilă, după ce un utilizator de iPhone X a reclamat că telefonul său a explodat după ce i-a făcut un upgrade de sistem la iOS 12.1, notează 9to5mac.com

Telefonul, care fusese achiziționat din luna ianuarie a acestui an, era în proces de upgrade de sistem, moment în care utilizatorul Rahel Mohamad din Washington, l-a pus la încărcat.

Imediat după finalizarea upgrade-ului de iOS, telefonul s-a restartat, iar când a pornit a început să scoată fum negru și a luat foc.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Apple Support a fost contactat apoi, evenimentul nefericit luând prin surprindere chiar și compania americană.

Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

„Cu siguranță nu ne așteptam la așa ceva”, a fost reacția celor de la Apple care au început o investigație pentru a stabili o cauză exactă.

Nu este prima oară când un astfel de eveniment se produce cu un telefon Apple, cauza principală identificată până în prezent fiind bateria folosită de producătorul american.

Sursă: 9to5mac.com


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.