fb-messenger-ios1.jpg

Facebook va implementa în aplicația Messenger o funcție care va permite utilizatorilor să retragă mesajele trimise din greșeală sau care conțin erori. Utilizatorii Facebook Messenger vor avea la dispoziție 10 minute pentru a șterge un mesaj trimis.

Informația a fost inclusă chiar de Facebook în descrierea noutăților pe care un update viitor le va include. Nu este clar modul în care va funcționa această facilitate.

Noutatea anunțată de Facebook vizează versiunea de iPhone. Nu se știe în acest moment dacă și când această opțiune va ajunge și pe Android.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La Gmail, spre exemplu, utilizatorii au 30 de secunde pentru a rechema un mail, perioadă în care expedierea este întârziată intenționat pentru nu ajunge și a nu fi citit de către destinatar.

Citește mai mult pe profit.ro


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.