sherp-atv-1170x658.jpg

Arată ca o mașină chinezească de jucărie, însă este creată de ruși și e în mărime naturală. Sherp ATV se vrea drept un vehicul menit să te scoată din orice mlaștină și să te ajute să ajungi oriunde... mai puțin pe lună :).

Potrivi Playtech.ro, sherp ATV este conceput să facă față oricărui tip de teren, de la tundră și mlaștini, până la deșert și munți, dar nu poate atinge decât viteza maximă de 40 km/h.

Costă 65.000 de dolari iar “monstrul” pe patru roți imense poate străbate fără probleme tundra și taiga siberiană, merge la fel de bine atât pe gheață și zăpadă, cât și prin apă, prin mlaștini și se descurcă admirabil chiar și pe zonele pietruite din munți. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

vehicul-de-teren-rusesc-1.jpg

Vehiculul pentru terenuri extreme a fost inventat de rusul Alexei Garagashyan, un mecanic din Sankt Petersburg, care și-a dorit o alternativă la SUV-urile convenționale.

Vezi mai jos imagini.

Ciprian Pap
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor

negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.