fbpx

sherp-atv-1170x658.jpg

Arată ca o mașină chinezească de jucărie, însă este creată de ruși și e în mărime naturală. Sherp ATV se vrea drept un vehicul menit să te scoată din orice mlaștină și să te ajute să ajungi oriunde... mai puțin pe lună :).

Potrivi Playtech.ro, sherp ATV este conceput să facă față oricărui tip de teren, de la tundră și mlaștini, până la deșert și munți, dar nu poate atinge decât viteza maximă de 40 km/h.

Costă 65.000 de dolari iar “monstrul” pe patru roți imense poate străbate fără probleme tundra și taiga siberiană, merge la fel de bine atât pe gheață și zăpadă, cât și prin apă, prin mlaștini și se descurcă admirabil chiar și pe zonele pietruite din munți. 

vehicul-de-teren-rusesc-1.jpg

Vehiculul pentru terenuri extreme a fost inventat de rusul Alexei Garagashyan, un mecanic din Sankt Petersburg, care și-a dorit o alternativă la SUV-urile convenționale.

Vezi mai jos imagini.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Ciprian Pap
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
970.jpg