41353202_329116277664021_6072798227118161920_n.jpg

Poliția din Australia este în alertă după ce au fost descoperite ace în interiorul unor căpșune comercialzate în supermarketuri.

Autoritățile din Australia investighează mai multe incidente legate de descoperirea unor căpșune cu ace de cusut în interior care au fost comercializate în supermarketuri.

Primul incident de acest fel a fost semnalat într-un supermarket din orașul Brisbane, acolo unde un client a înghițit jumătate de ac împreună cu căpșunele cumpărate de la supermarket. Acesta a ajuns la spital cu dureri abdominale.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

După ce un nou caz de acest fel a fost semnalat și în Queensland, fructele respective au fost retrase de la vânzare. Unul dintre cele mai grave cazuri a fost cel al unui băiețel care a rămas cu un ac în gură după ce a mâncat căpșune la școală.

Asociația cultivatorilor de căpșune din Queensland susține că un muncitor nemulțumit s-ar afla în spatele acestor cazuri dat fiind că fructele producătorilor afectați provin de la aceeași fermă.Autoritățile locale oferă o recompensă de 100.000 de dolari celui care oferă informații care să ducă la prinderea făptașului. Până acum, șase branduri care comercializează căpșune au fost afectate.

sursa: independent.co


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.