blue.jpg

70 de incendii, descrise de un oficial american "Armageddon" au ucis un adolescent de 18 ani. Zeci de persoane au fost rănite, iar alte mii au fost evacuate după ce peste 70 de case aflate în apropiere de Boston au luat foc din cauza unor explozii provocate de o conductă de gaze.

Exploziile s-au produs în Lawrence, Andover şi North Andover, iar autorităţile avertizează că numărul incendiilor va creşte în orele următoare.

Leonel Rondon, de 18 ani, din Lawrence, a murit după ce coșul unei case s-a prăbuşit peste maşina lui, în urma unei explozii. Băiatul a fost dus de urgenţă la un spital din Boston, însă medici nu au mai putut face nimic pentru el, fiind pronunţat decedat.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Pompierii din aproximativ 50 de departamente diferite lucrează non-stop pentru a stinge flăcările. Cel puțin 10 persoane au fost rănite, inclusiv un pompier în Andover. 

Compania Columbia Gas anunţase înainte de producerea exploziilor că îşi va îmbunătăţi reţeaua de gaz din mai multe cartiere, inclusiv în zona unde s-au produs incendiile, dar deocamdată nu este clar dacă a fost executată vreo lucrare în comunităţile afectate.

Poliţia statului le-a cerut celor deserviţi de Columbia Gas să-şi părăsească locuinţele, spunând că respectiva companie a tăiat presiunea pe conductele sale, dar că va lua "ceva timp" până la oprirea întregului serviciu.

sursa: cbslocal.com


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.