61979265.jpg

Un român a fost prins în timp ce fura, pe o plajă din Mallorca, de trei polițiști deghizați în turiști. Oamenii legii au găsit asupra sa telefoane și alte bunuri în valoare de peste 3.300 de euro.

Hoțul avea ca victime turiști care mergeau la plajă. Într-un filmuleț postat de poliție, se poate observa cum cei trei polițiști sub acoperire îl imobilizează pe bărbat. După aceea, alți oameni ai legii, în uniformă, vin și îl încătușează.

Un purtător de cuvânt al Poliției din Palma a precizat, într-un comunicat care a însoțit imaginile.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Polițiștii sub acoperire au observat cum un individ a furat un ghiozdan de pe plajă. După ce l-au urmărit, l-au arestat, deși el a opus rezistență. Au recuperat obiectele pierdute, inclusiv telefoanele și cadurile.”

Hoțul ar fi un român în vârstă de 27 de ani, care face parte dintr-o grupare organizată care fură de la turiștii din resorturi precum Playa de Palma și Magaluf. Aceștia așteaptă ca victimele să își lase nesupravegheate bunurile, atunci când intră în apă, informează Daily Mail.

sursa: digi24.ro


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.