sofer-tir-mort.jpg

Un șofer român de tir a murit în somn, în Spania. Este vorba de Mircea Dan Tudor, care locuia împreună cu familia în localitatea Castellon de la Plana. 

Vineri, 13 iulie 2018, Tudor a fost găsit mort după ce ar fi făcut un infarct în timp ce dormea.

Potrivit observator.tv, colegii lui Tudor au postat sute de mesaje de condoleanţe pe Facebook, iar unii dintre ei chiar au donat bani pentru ca şoferul român să fie adus acasă, la Brăila, pentru a fi înmormântat creştineşte.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În ultimii ani, sute de şoferi români şi-a pierdut viaţa pe şoselele Europei, fie în urma unor accidente rutiere, fie din cauza unor probleme de sănătate, însă toţi aveau un singur scop: să ofere familiei un trai mai bun.

 


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Auto-moto
  • Marți, 18 Decembrie 2018
  • De Mihai Popescu

Starea victimelor accidentului de la Păulești

Marți dimineață, ISU Prahova a fost solicitat să intervină, prin numărul unic de urgență 112, la un accident rutier dintre doua autoturisme produs pe DJ 102, în Păulești. În urma impactului, o...