fbpx

img (5).jpg

Un român a murit, soţia şi copilul lui sunt în comă, după un accident cu 4 autoturisme şi un TIR. În autoturisme erau cinci familii de români, toate din oraşul oltean Balş.

Bărbatul s-a grăbit să ajungă în vacanţă în Grecia şi a provocat accidentul teribil din Bulgaria. Acesta a murit la spital, soţia şi băiatul lui sunt în comă. 

Marius plecase de la Balş duminică de dimineaţă, alături de patru familii de prieteni. Mergeau în vacanţă în Grecia, în coloană. Cu el în maşină era soţia lui şi fiul lor de 9 ani. 

În apropiere de Mezdra, pe E 79, Marius a intrat în depăşire pe pod, în curbă, pe dublă linie continuă. În faţă i-a apărut un TIR înmatriculat în Turcia. Şoferul acestuia a încercat să evite impactul și a tras de volan dreapta de volan. Maşina românilor a fost făcută praf. 

TIR-ul condus de bărbatul din Turcia nu a lovit doar maşina condusă de român, ci şi alte trei autoturisme, în care erau tot persoane din Balş. Autotrenul a fost la un pas de a cădea în râul Iskar, cabina acestuia rămânând pur şi simplu suspendată.

Sursa: Observator.tv

 

 

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

negativ-media.jpg
Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro