img (5).jpg

Un român a murit, soţia şi copilul lui sunt în comă, după un accident cu 4 autoturisme şi un TIR. În autoturisme erau cinci familii de români, toate din oraşul oltean Balş.

Bărbatul s-a grăbit să ajungă în vacanţă în Grecia şi a provocat accidentul teribil din Bulgaria. Acesta a murit la spital, soţia şi băiatul lui sunt în comă. 

Marius plecase de la Balş duminică de dimineaţă, alături de patru familii de prieteni. Mergeau în vacanţă în Grecia, în coloană. Cu el în maşină era soţia lui şi fiul lor de 9 ani. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În apropiere de Mezdra, pe E 79, Marius a intrat în depăşire pe pod, în curbă, pe dublă linie continuă. În faţă i-a apărut un TIR înmatriculat în Turcia. Şoferul acestuia a încercat să evite impactul și a tras de volan dreapta de volan. Maşina românilor a fost făcută praf. 

TIR-ul condus de bărbatul din Turcia nu a lovit doar maşina condusă de român, ci şi alte trei autoturisme, în care erau tot persoane din Balş. Autotrenul a fost la un pas de a cădea în râul Iskar, cabina acestuia rămânând pur şi simplu suspendată.

Sursa: Observator.tv

 

 


Auto-moto
  • Luni, 16 Iulie 2018
  • De Ștefan Vlăsceanu

Accident în parcarea Kaufland din Câmpina

Un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme s-a produs luni dimineață în jurul orei 10.30 în parcarea supermarketului Kaufland din Câmpina.  Potrivit IJP Prahova, în urma coliziunii o...