Gropi-asfalt-pizzerie-1170x658.jpg

Probleme cu asfaltarea și implicarea statului în întreținerea drumurilor nu sunt numai la noi, ci se întâmplă și la case mai mari. Din această cauză, o pizzerie din SUA s-a apucat să astupe gropile din astfalt, de dragul livrării produselor sale în siguranță.

Este vorba de Domino’s Pizza, ai cărei angajați s-au săturat să livreze pizza pe drumurile distruse din Statele Unite ale Americii și a decis să ia măsuri și să-și investească propriii bani pentru repararea drumurilor.

Patronul Domino’s Pizza a angajat mai mulți lucrători care au avut misiunea de a rezolva ceea ce statul nu i-a pus să facă. Până acum, muncitorii au astupat deja câteva găuri în mai multe orașe americane: în Burbank, din California, unde au fost reparate cinci găuri, în Bartonville, din Texas (opt găuri) și alte 190 de găuri prin Milford (Delawre) și Athens (Georgia).

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Dar nu au fost lucrări obișnuite. Fiecare groapă astupată din asfalt a fost marcată cu logoul pizzeriei și mesajul „Oh yes we did”.

N-ar fi rău dacă și la noi ar lua unele companii o astfel de inițiativă! 

gropile-domino.png

sursa: playtech.ro


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.