kim trump.png

Întâlnirea dintre Donald Trump şi Kim Jong-un, din Singapore, a început la ora 4:00 ora României și pare că s-a desfășurat fără probleme. La summit, preşedintele american Donald Trump şi liderul nord-coreean Kim Jong-Un au semnat un acord de bune intenții.

Preşedintele SUA şi dictatorul nord-coreean au vorbit timp de aproape trei sferturi de oră doar în prezenţa celor doi translatori. Apoi au început discuţiile celor două delegaţii, care au continuat cu un prânz de lucru.

„Am decis să lăsăm trecutul în urmă. Lumea va asista la schimbări majore”, a declarat Kim Jong-un, potrivit translatorului său.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Mulţumesc foarte mult, a fost fantastic”, i-a spus Trump lui Kim, zâmbind amândoi şi strângându-şi mâinile. Trump a mai spus că exemplare ale documentului semnat urmau să fie distribuite presei în scurt timp.

sursa: digi24.ro


Monden
  • Sâmbătă, 18 August 2018
  • De Georgiana Kelemen

Melania vrea să divorțeze de Donald Trump

Gesturile făcute în public de Donald și Melania Trump, mai ales cel în care Prima Doamnă tot refuză să îl ia de de mână pe soțul ei, deși acesta insistă, au dus la speculații cum că cei doi ar...