kim trump.png

Întâlnirea dintre Donald Trump şi Kim Jong-un, din Singapore, a început la ora 4:00 ora României și pare că s-a desfășurat fără probleme. La summit, preşedintele american Donald Trump şi liderul nord-coreean Kim Jong-Un au semnat un acord de bune intenții.

Preşedintele SUA şi dictatorul nord-coreean au vorbit timp de aproape trei sferturi de oră doar în prezenţa celor doi translatori. Apoi au început discuţiile celor două delegaţii, care au continuat cu un prânz de lucru.

„Am decis să lăsăm trecutul în urmă. Lumea va asista la schimbări majore”, a declarat Kim Jong-un, potrivit translatorului său.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Mulţumesc foarte mult, a fost fantastic”, i-a spus Trump lui Kim, zâmbind amândoi şi strângându-şi mâinile. Trump a mai spus că exemplare ale documentului semnat urmau să fie distribuite presei în scurt timp.

sursa: digi24.ro


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.