explozie-țigara-electronica-1170x644.jpg

Tragedie în Florida, SUA, unde un bărbat de 35 de ani a murit după ce ţigara electronică i-a explodat în faţă.

Potrivit digi24.ro, un bărbat din Florida a suferit şi arsuri pe aproximativ 80 la sută din suprafaţa corpului, după ce hainele sale au luat foc.

Compania filipineză care produce modelul de ţigară electronică susţine că, probabil, bateria acesteia s-a supraîncălzit.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Între 2009 şi 2016 în Statele Unite s-au înregistrat aproape 200 de explozii sau incendii provocate de dispozitive electronice de fumat. 133 de persoane au fost rănite, dintre care 38 grav.

Acum trei ani, un astfel de dispozitiv i-a explodat în faţă unui tânăr de 29 de ani, care s-a ales cu o fractură la gât şi dinţii sparţi.

Reamintim că și în România a avut loc un incident soldat cu arsuri grave provocate de explozia bateriilor unei țigări electronice în buzunarul pantalonilor de trening.

Incindentul s-a petrecut la Bacău și a fost povestit de victimă, Dragoș Grama, pe pagina sa de Facebook (detalii AICI)

 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.