tornada-germania.jpg

Un fenomen meteo extrem, caracteristic Statelor Unite, se manifestă și în Europa. După ce marți s-a format o tornadă în Bulgaria, la granița cu România, același fenomen s-a produs ieri și în Germania.

Ieri, s-a produs o tornadă în vestul Germaniei, la Dülken, în apropiere de Dusseldorf.

Potrivit observator.tv, în urma acestui fenomen meteo violent, o persoană a fost rănită, iar mai multe case sunt avariate.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Reamintim că o altă tornadă a fost filmată marți seară, în Bulgaria, pe raza localității Plevna, aproape de granița cu România (detalii  și VIDEO AICI)

Pe rețelele de socializare au fost postate mai multe filmări cu tornada din Germania:

 

 


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.