Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

putin.jpg

Ambasadorul Rusiei în Statele Unite, Antaoli Antonov, a reacționat dur după atacul SUA și a forțelor Aliate (Franța și Marea Britanie) în Siria.

Potrivit digi24.ro, el a postat pe Facebook un comunicat în care acuză Vestul de aplicarea unui „scenariu pregătit dinainte” și avertizează că vor fi „consecințe”, iar responsabilitatea pentru aceste consecințe vor reveni exclusiv Washingtonului, Londrei și Parisului. 

„Insultarea președintelui Rusiei este inacceptabilă și inadmisibilă”, a scris Antonov.

„SUA nu au niciun drept moral de a învinovăți alte țări” din moment ce Washingtonul dispune, la rândul său, de un amplu arsenal de arme chimice, a afirmat ambasadorul. 

Și purtătoarea de cuvânt a Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, a reacționat pe Facebook: „Trebuie să fii cu adevărat aparte ca să lovești capitala Siriei tocmai când țara în sfârșit avea o șansă la un viitor pașnic”.

„Casa Albă spune că este încredințată că Damascul se află în spatele atacului chimic bazându-se pe presă, relatări despre simptome, filmulețe, precum și informații credibile. Acum 15 ani, înainte de invadarea Irakului, Casa Albă a folosit un eșantion și și-a folosit Departamentul de Stat, acum Washingtonul a folosit presa”, a scris purtătoarea de cuvânt a MAE rus. 

 


Internațional
  • Sâmbătă, 14 Aprilie 2018
  • De Mihai Popescu

Prima reacție a Rusiei la atacul asupra Siriei

Prima reacție a Moscovei după lansarea atacului occidental țintit asupra Siriei a venit din partea ambasadorului rus în Statele Unite, Antaoli Antonov. El a postat pe Facebook un comunicat în care acuză...

Viața Prahovei
  • Marți, 10 Aprilie 2018
  • De Roxana Tănase

Bărbat atacat, luni, de un urs la Bușteni

Un bărbat, în vârstă de 56 de ani, a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a fost atacat de un urs la Bușteni. Incidentul a avut loc luni dimineață, în jurul orei 07.20. O persoană a sunat la...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești