putin.jpg

Ambasadorul Rusiei în Statele Unite, Antaoli Antonov, a reacționat dur după atacul SUA și a forțelor Aliate (Franța și Marea Britanie) în Siria.

Potrivit digi24.ro, el a postat pe Facebook un comunicat în care acuză Vestul de aplicarea unui „scenariu pregătit dinainte” și avertizează că vor fi „consecințe”, iar responsabilitatea pentru aceste consecințe vor reveni exclusiv Washingtonului, Londrei și Parisului. 

„Insultarea președintelui Rusiei este inacceptabilă și inadmisibilă”, a scris Antonov.

„SUA nu au niciun drept moral de a învinovăți alte țări” din moment ce Washingtonul dispune, la rândul său, de un amplu arsenal de arme chimice, a afirmat ambasadorul. 

Și purtătoarea de cuvânt a Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, a reacționat pe Facebook: „Trebuie să fii cu adevărat aparte ca să lovești capitala Siriei tocmai când țara în sfârșit avea o șansă la un viitor pașnic”.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Casa Albă spune că este încredințată că Damascul se află în spatele atacului chimic bazându-se pe presă, relatări despre simptome, filmulețe, precum și informații credibile. Acum 15 ani, înainte de invadarea Irakului, Casa Albă a folosit un eșantion și și-a folosit Departamentul de Stat, acum Washingtonul a folosit presa”, a scris purtătoarea de cuvânt a MAE rus. 

 


Eveniment
  • Luni, 16 Iulie 2018
  • De Andra Ilie

Nicio veste despre ploieșteanul răpit în Libia

Valentin, ploieșteanul răpit sâmbătă de pe un câmp petrolifer din Libia, este de negăsit. Potrivit libertatea.ro, din cele patru persoane răpite de infractori înarmați, două au fost eliberate. Un...

Internațional
  • Joi, 12 Iulie 2018
  • De Georgiana Kelemen

Israelul a bombardat locații din Siria

Aviaţia israeliană a efectuat raiduri în sud-vestul Siriei, joi dimineaţă. Au fost atacate trei locaţii militare aflate foarte aproape de graniţa dintre cele două ţări.  Presa de la Damasc susţine că au...