koln-germania-accident-tramvaie.png

43 de oameni au fost răniți joi seară în Koln în urma unui accident în care au fost implicate două tramvaie. Cercetările polițiștilor au relevat faptul că unul dintre vatmani era beat. 

Potrivit digi24.ro, unul dintre vehicule tocmai oprise în stație, când a fost lovit din spate de un altul. Vatmanul care a provocat accidentul era sub influența alcoolului.

Zeci de pompieri şi patru ambulanţe au venit rapid la faţa locului ca să ajute pasagerii răniţi. O persoană a ajuns la spital în stare gravă.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cele două tramvaie au fost avariate serios și vor fi scoase din circulație până vor fi reparate.

Traficul pe linia unde a avut loc coliziunea a fost blocat mai multe ore.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.