visa card.jpg

Un belgian s-a trezit, peste noapte, cu 2.000 de miliarde de euro în contul său. Evenimentul a avut loc în 4 februarie, când omul a descoperit suma în contul aferent cardului său Visa, informează cnewsmatin.fr, citat de Agerpres.

 

Bărbatul a explicat că anterior îşi introdusese detaliile bancare pe un site la care s-a abonat, însă după ce a observat că respectivul site îl taxa cu câte 34,90 euro pe lună, şi-a reziliat abonamentul. Apoi, a constatat că suma astronomică care i-a intrat pe card provine de pe această platformă.

Pentru siguranţă, belgianul a luat decizia de a-şi bloca cardul emis de Record Bank. Conform publicaţiei Journal de la Meuse, situaţia a fost rezolvată vinerea trecută, când miile de miliarde de euro au zburat din contul lui Luc Mahieux, la fel de uşor cum au intrat, fără alte explicaţii. 

Sursa: stirileprotv.ro

 

 

Sport
  • Vineri, 16 Februarie 2018
  • De Georgiana Kelemen

FCSB a învins Lazio pe Arena Naţională

FCSB a învins, joi, pe Arena Naţională, cu scorul de 1-0, echipa italiană Lazio, în prima manşă a şaisprezecimilor de finală ale Ligii Europa. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de atacantul...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești