aboneaza-te la ziarul fara reclame

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

patinatori.jpg

Perechea canadiană de patinaj a cucerit nu numai inimile internauților, ci și medalia de aur la Jocurile Olimpice de iarnă de la Pyeongchang. Patinatorii Tessa Virtue și Scott Moir au obținut 118.10 puncte și s-au clasat pe primul loc în competiție la proba de dans liber pe echipe, relatează Time.com.

Cei doi se numără printre cei mai titrați patinatori din lume, având până acum patru medalii olimpice, la egalitate cu patinatorul suedez din anii'20-30 Gillis Grafstrom și cu patinatorul rus Evgheni Plushenko.

După succesul de la dans liber al campionilor mondiali en titre Tessa Virtue şi Scott Moir, Canada a totalizat 73 de puncte şi i-a devansat pe Sportivi Olimpici din Rusia (OAR), 66 puncte, câştigătorii programului liber feminin, graţie recentei campioane europene Alina Zaghitova (158,08 puncte, nou record personal), poziţia a treia fiind ocupată de Statele Unite (62 puncte), urmată de Italia (56 puncte) şi Japonia (50 puncte).

Spectacolul oferit pe gheață de Tessa Virtue și Scott Moir a stârnit numeroase reacții din partea fanilor acestui sport, care au remarcat chimia excepțională dintre cei doi, precum și alegerea interesantă a melodiei pe care și-au desfășurat cei doi exercițiul: reinterpretarea din filmul „Moulin Rouge” a piesei Roxanne. 


IT&C
  • Luni, 21 Mai 2018
  • De Georgiana Kelemen

Cum ștergi istoricul vizionărilor de pe YouTube

  YouTube este o companie Google și, la fel ca gigantul din Mountain View, generează majoritatea banilor din reclamele afișate în timpul clipurilor pe care le vizionezi. Pe lângă faptul că...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești