accident-aviatic.jpg

Un avion care transporta 65 de pasageri și 6 membrii ai echipajului s-a prăbușit la scurt timp după decolare.

Accidentul s-a produs în Rusia, la 100 de km de Moscova. Pentru că la locul tragediei au fost descoperite mai multe colete poștale, anchetatorii nu exclud ipoteza ca avionul de pasageri să se fi ciocnit cu un elicopter de transport poștal.

 Avionul se îndrepta spre orașul Orsk și s-a prăbușit lângă localitatea Argunovo.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

VIDEO Imagini de la locul impactului avionului cu solul

 


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.